Om oss

Vi ställer alltid höga krav på kundservice och kvalitet vilket har bidragit till att vi stadigt ökat vår kundkrets till en nivå som vi är stolta över.

LC Service & Renova Sverige AB bildades 1994 i Skåneregionen. Företaget ägs och startades av Luis och Ana Maria Cardoso. År 2000 startade vi upp i Göteborgsregionen. Idag drivs företaget av Luis tillsammans med sönerna Pierre och Michel Cardoso.

LC Service & Renova AB har alltid prioriterat höga krav på kundservice och kvalité och detta har bidragit till att vi idag har ett etablerat företag både i Skåne och Göteborg. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag i grunden, men det vill vi påstå är en fördel för Våra Kunder.

Vår företagsidé och målsättning är att erbjuda Våra Kunder ett koncept som innebär att kunden ej behöver anlita flera olika entreprenörer för att få bra service levererat till sitt företag. Vi samarbetar med utvalda partners där vi även kan erbjuda tjänster utöver vårt eget verksamhetsområde.

Vår huvudsakliga inriktning är vanlig- och specialstädning. Rutavdraget har bidragit till att hushållsnära tjänster har ökat avsevärt de senaste åren och vårt företag har en gedigen erfarenhet av städning hos privatpersoner. Vi har också stor erfarenhet av hotellstädning där vi har utvecklat ett samarbete med ett antal hotell i Skåne- & Göteborgsregionen. Vi erbjuder även tjänster såsom fastighetsskötsel, fönsterputs, golvvård, vaktmästeri, matt & gardintvätt, tvätt av arbetskläder, handdukar m.m. Vi är också återförsäljare av hygien- & städmaterial och vänder oss till både företag och privatkonsumenter.

Vår starka miljöprofil innebär att vi så långt som möjligt ska använda oss av så lite kemikalier vi kan i vårt dagliga arbete direkt hos kunden. Vi arbetar utefter miljöanpassade städmetoder och väljer mikroprodukter i vår dagliga städning. Vi garanterar en bättre och effektivare städning! Flertalet av våra Kunder väljer vårt erbjudande om kemikaliesnål städning och flera av dem använder argumenten i sin egen miljöprofil.

Våra konkurrenskraftiga priser tål att jämföras och vem kan motstå att få bra städning, bättre service, stort urval av tjänster till rätt pris.
LC Service & Renova Sverige AB innehar F-skattebevis och är registrerade som arbetsgivare. Vi är en Auktoriserad Serviceentreprenör via Almega och är även delägare i Svensk Näringsliv samt har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund, HRF, Unionen och Ledarna.

Delägare och Arbetsledare

Michel Cardoso

michel@lcservice.se

0735172410

Ägare och VD

Luis Cardoso

luis@lcservice.se

Delägare och Arbetsledare

Pierre Cardoso

pierre@lcservice.se

0735172401

Ekonomi och Administration

Cesaltina Lindgren

cesaltina@lcservice.se

040932400

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00