Vi hjälper Er med en bred variation av golvvård!

Vi på LC Service & Renova kan golv! Anlita oss nästa gång du behöver hjälp med golvvård – vi garanterar att du inte kommer att ångra dig.

Erfarenhet och kompetens

Vi har en mycket bred erfarenhet av golvbehandlingar och ser dessutom till att ständigt uppdatera vår kompetens när nya rön dyker upp på marknaden. Detta innebär att våra kunder kan känna sig helt trygga när de anlitar oss för golvvård i Malmö. Vi har behandlat olika sorters golv sedan 1994 och kan stolt intyga att vi verkligen kan golvvård!

Detta kan vi hjälpa dig med

  • Oljning av trägolv
  • Twisterbehandling på stengolv (Stenkristallisering)
  • Polishbehandling av linoleumgolv, stengolv och epoxygolv
  • Vaxning av golv
  • Tarkettbehandling på lackade trägolv
  • Highspeed polering av diverse golvytor
  • Skurning av diverse golvytor
  • Övriga behandlingar (borttagning av tuggummi och svarta skomäkren)
  • Etc...


Kontakta oss

Vi på LC Service & Renova tar oss an det mesta inom golvvård i Malmö. Finns din golvtyp eller den golvbehandling du önskar inte med i listan ovan? Kontakta oss så bokar vi ett möte och tar oss en titt på golvet i fråga.

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00