Flyttstädning inom Skåne

Hos LC Service & Renova får du alltid professionell hjälp med din flyttstädning! Vi har hjälpt ett stort antal privatpersoner och företag i Skåne regionen att flyttstäda genom åren – tveka inte att kontakta oss du med.

Bra service

Målet för oss är att alltid att erbjuda en så bra service som möjligt för våra kunder. Vid flyttstädningar följer vi en rad arbetsuppgifter för att städet efter flytt skall vara perfekt och fläckfritt. Vid bokning eller kontakt med oss kan vi skicka en detaljerad lista på vad som ingår vid en flyttstädning.


Vi gör jobbet!

Vi tar tag i din flyttstädning så att jobbet blir gjort till en professionell standard. När huset eller lägenheten är tomt städar vi av alla ytor enligt branschstandarden. En 4-sidig fönsterputsning ingår alltid i priset när du anlitar oss. Fråga efter vår "flyttstädningsmall" för ytterligare information om vilka tjänster som ingår när du beställer flyttstädning av oss. Hos oss kan du självklart utnyttja RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden.


Fråga oss

Vill du veta mer om våra tjänster och priser? Kontakta oss redan idag eller gör din offertförfrågan via hemsidan. Välkommen till LC Service & Renova!

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00