Hotellstädning

Vi har arbetat med hotellstädning sedan 1994, därför kan vi idag stolta stå för att vi har en mycket god överblick över hur städning på ett hotell ska fungera.


Vårt företag har en bred erfarenhet av hotellstädning och vi har under åren utvecklat ett väl fungerande samarbete med flera hotellkedjor i både Skåne & Göteborgsregionen. Vårt ansvarsområde sträcker sig allt från rumsstäd till allmänna ytor, husfrutjänster, vaktmästeri, fönsterputs, storstäd, gardintvätt, golvvård m.m.Vi anpassar oss efter kundens behov. Är kundens önskemål att vi tar hand om hela städningen både rumsstädning och allmänna ytor, åtager vi oss detta och samarbetar med hotellets övriga personal enligt överenskommelse med kunden vid utformandet av eventuellt städkontrakt.

Vi anpassar oss efter hotellets rutiner och städmetoder och erbjuder även vår alternativa kompetens inom miljöstäd som innebär kemikaliesnål städning.

Kontakta oss redan idag eller fyll i en offertförfrågan via vår hemsida.

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00