Kontorsstädning och kontorsservice Malmö

Söker du hjälp med kontorsstädning i Malmö? LC Service & Renova erbjuder professionell kontorsservice till bra priser. Gör din offertförfrågan på hemsidan redan idag eller kontakta oss för mer information om priser och tjänster. Välkommen!

Kunden i fokus

Vi har lång erfarenhet av städning och kan erbjuda ett antal olika lösningar för kontor. Fråga oss om bland annat kontorsstädning, kontorsservice, flyttstädning och trappstädning för ditt företag. Hos oss står kunden alltid i fokus – vårt mål är alltid att ge en service som är anpassad till dina behov.


Kontorsstädning i toppklass

Med LC Service & Renova i Malmö oss kan du lita på att alltid få en noggrant utförd kontorsstädning. Vi använder oss också av miljöanpassade produkter för en så skonsam städning som möjligt.
Kanske är det tack vare den höga kvaliteten på vår städning som så många kunder väljer att återkomma till oss. Eller också beror det på vårt stora urval av tjänster. Oavsett vilket hoppas vi såklart att även du ska anlita oss när du behöver kontorsservice av hög kvalitet.


Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi gör dina lokaler fläckfria och fräscha att vistas i. Välkommen till LC Service & Renova i Malmö!

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00