Vaktmästeritjänster

Byte av lampor? Målning? Uppskruvning av hyllor, tv och liknande! Vi hjälper dig med rubb & stubb!

"Handymen"...

Vi erbjuder diverse vaktmästeritjänster där vi kan både fixa det mesta samt hjälpa till med det mesta. Har ni en tv som måste sättas upp, en hylla eller ett skåp i köket!? Eller kanske en toalettstol som måste fästas!?

Kontakta oss angående vad som behövs fixas så hjälper vi er till ett konkurrenskraftigt pris!

Varmt välkomna!

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00