Trappstädning inom Skåne

Vi på LC Service & Renova erbjuder trappstädning i toppklass! Vårt mål är alltid att skapa en fungerande vardag för dig – vi har alltid kunden i fokus. 

Trygghet och hållbarhet

Vi utför alltid arbetet noggrant och anpassar våra trappstädningar så att de passar varje individuell kund. Trappor kan se olika ut och därav kommer vi gärna ut innan en offert skickas iväg för att se hur just era trappor ser ut och behöver städas. Vi arbetar med mikrofiber när vi städar trappor vilket påvisats flertal gånger är den absolut bästa metoden för att hålla renligheten i trapporna på en hög nivå. Vi städar alltid miljöanpassat för att använda så lite kemikalier som möjligt för miljöns skull.


Priser och kontakt

Gör din offertförfrågan på hemsidan redan idag eller ring oss om du har frågor. Vi berättar gärna mer om våra priser och tjänster. LC Service & Renova har hjälpt ett stort antal kunder i Skåne till en smidigare trappstädning genom åren. Anlita oss du också – vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00